Maksutavat

Hyväksytyt maksutavat tällä hetkellä verkkopankit.


Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet pyritään lähettämään 1-2 arkipäivän kuluessa, jopa niin että ennen klo 12.00 tulleet tilaukset lähtevät saman päivän kuljetukseen. Jos tuotteen toimituksessa tulee viivettä siitä ilmoitamme sähköpostiisi mahdollisimman pian. Tilaustuotteissa toimitusaika noin 1-2 viikkoa. Tilaukset pyritään toimittamaan yhdessä erässä. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi tai puhelimeen tekstiviestinä.


Toimituskulut

Toimituskulut:

                    Pikkupaketti, max. 250g 5,90€  Seurantatunnuksella oleva, joka jaetaan kotiosoitteeseen. 

                    Paketit: 8,50

                    SmartPost: 7,90

            

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.


Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta tikkausjatarvike@gmail.com, tai puhelimella numerosta 041-5072726. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen tuotteeseen. Asiakas vastaa palautuksen lähetyskuluista. Paketin hakematta jättäminen ei ole palautus, ja tällöin asiakas vastaa lähetyskuluista (7,90) ja palautuskuluista (8,50). Alkuperäisiä postikuluja ei palauteta kuin siinä tapauksessa että koko lähetys palautetaan.  Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettavan tuotteet pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessan

Asiakkaalle yksillöllisesti brodeeratuilla ja painetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta kuin siinä tapauksessa että olemme tehneet tuotteen aivan väärin. Eli pyydän olemaan tarkkana ilmoittaessanne tekstejä. 


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta tikkausjatarvike@gmail.com
- Puhelimella numerosta 041-5072726