REKISTERISELOSTE

 Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä


 Tikkaus ja Tarvike Katja Minkkinen

 Y-tunnus 2152349-2 ALV-rek.
 Pääskyläntie 37
 42100 Jämsä

Rekisteriasioista vastaava henkilö


 Katja Minkkinen

 Pääskyläntie 37, 42100 Jämsä
 tikkausjatarvike@gmail.com
 041-5072726

 Rekisterin nimi

 Tikkaus ja Tarvikkeen asiakasrekisteri

 Rekisterin käyttötarkoitus


 Rekisteriä käytetään ainoastaan Tikkaus ja Tarvikkeen ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Asiakkaan tietoja ei milloinkaan myydä tai luovuteta kolmansille osapuolille. Tilauksen tekeminen ei  edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuuhenkilötietolain 8§ mukaisiin käsittelyn yleisiin edellytyksiin (asiakassuhde).

 Rekisterin tietosisältö


 Asiakkaan rekisteröityessään antamat tiedot: sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite.
 Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää asiakaspostia. Lisäksi tallennetaan asiakkaan tekemien tilausten tiedot. Säännönmukaiset tietolähteet


Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa. Tiedot tallentuvat Tikkaus ja Tarvikkeen verkkokaupan (Finqu) asiakasrekisteriin, sekä maksutavasta riippuen Finqu Pay- tai iZettle-palveluun tai osuuspankin tiliotteelle sekä Postin tietojärjestelmään.

 Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle 


Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille, eikä niitä siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kirjanpitoaineisto säilytetään lukitussa tilassa 10 vuotta, jonka jälkeen tuhotaan silppurilla. ATK:lle tallennetut tiedot on suojattu palomuurilla ja käyttäjätunnuksella sekä salasanalla. Vain tietojärjestelmän ylläpitäjällä ja tilausten käsittelyn kannalta olennaisilla henkilöillä on pääsy asiakasrekisteriin. 


 Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle. Pyynnöstä tulee ilmetä mahdollisimman tarkat tiedot asiakkaan tunnistamiseksi ja valokopio henkilöllisyystodistuksesta. Henkilötiedot on mahdollista tarkistaa myös henkilökohtaisesti osoitteessa Pääskyläntie 37, 42100 Jämsä.