Kauppiaan ehdot

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksutavat
Suomalaiset verkkopankkipainikkeet. Käytössä on myös Collector lasku osamaksulla. 


Collector lasku:
Kun valitset ostoksesi maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, saat automaattisesti vähintään 30, ja jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskusta peritään vain 2,95 €:n laskutuspalkkio.

Collector lähettää laskun kotiisi noin kaksi viikkoa ennen sen eräpäivää ja se erääntyy maksettavaksi aina ostokuukautta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Laskun eräännyttyä voit maksaa sen koko summan kerralla pois tai halutessasi jakaa maksun pienempiin 1-36 kk maksueriin maksamalla vähintään laskuun merkityn kuukauden vähimmäissumman, jolloin osamaksu käynnistyy automaattisesti ilman muita toimenpiteitä. Halutessasi voit maksaa milloin tahansa koko velkasumman kuluitta pois ilman eri ilmoitusta.

Collector osamaksu:

Osamaksulle siirtyneistä maksusopimuksista peritään 1,6%:n kuukausikorko jäljellä olevalle pääomalle joka vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa, sekä laskutuspalkkio 2,95 € /kk.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6%:n kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Teemme luottotietotarkastuksen tilauksen yhteydessä ja tunnistamme ostajan turvallisesti omilla pankkitunnuksillasi. Laskuun ostamiseen vaaditaan moitteettomat luottotiedot sekä 20 vuoden ikä.

Collector Lasku/Osamaksulla maksetut tuotteet voidaan toimittaa määräämääsi osoitteeseen, mutta lasku lähetetään aina väestörekisteriin merkittyyn vakituiseen kotiosoitteeseesi.


Toimitustavat
Tuotteet toimitetaan Postin välityksellä joko Postipakettina, Smartpost-pakettina tai R-Kioski pakettina. Tuotteet lähetetään muutaman päivän sisällä tilauksesta. Jos jotain viivästystä tulee, niin siitä infotaan sähköpostilla mahdollisimman pian. Viikonloppuisin tilaukset eivät etene. Pakettia voit seurata lähettämällämme seurantakoodilla. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai kotiosoitteeseesi.

Tuotteet voi myös noutaa liikkeeltä, Pääskyläntie 37, 42100 Jämsä. Kivijalkaliike on avoinna ark. 10-17.

Mikäli posti hävittää tai rikkoo lähetyksen, teemme reklamaation postille ja sinulle toimitetaan uudet tuotteet. Jos mahdollista jätä selvästi hajotettu paketti lunastamatta ja pyydä että kuljetusfirma on yhteydessä meihin. Jos olet lunastanut paketin ja huomaat jotain särkyneen niin voit soittaa 041-5072726 tai laittaa sähköpostia tikkausjatarvike@gmail.com.


Toimituskulut

Toimutuskulut määräytyvät painon mukaan. Paketit alk. 7,90.


Palautukset ja vaihtaminen

Tarkista tuotteet heti paketin saavuttua.  

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myöskään asiakkaalle yksilöllisesti painetuilla/brodeeratuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta jos kysessä on asiakkaan virhe. Jos me olemme tehneet virheen, niin toki asia korjataan. Muilla tuotteilla on 14 päivän palautus ja vaihto-oikeus. Ota aina ensin yhteyttä meihin osoitteella tikkausjatarvike@gmail.com. Palautettava tuotteen tulee olla uudelleenmyyntikuntoinen, eli pesemätön ja käyttämätön. Emme maksa palautuksesta aiheutuvia kuluja, jos ei palautuksesta ole sovittu ennakkoon.

Määrämittaan leikatuilla kankailla ja muilla tuotteilla on 10 päivän reklamointiaika tuotteen vastaanotosta tai noudosta lähtien. Ota meihin tarvittaessa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella.

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole palautus, tällöin asiakas vastaa postikuluista 6,90 ja palautuskuluista 8,20. Nämä vähennetään tuotteen hinnasta jos maksua palautetaan. Paketti voidaan lähettää myös uudestaan, jolloin asiakas vastaa lähetyskuluista. 


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta tikkausjatarvike@gmail.com tai numerosta 041-5072726.